Over ons... AA Insurance Brokers

AA Insurance Brokers wordt gerund door een toegewijd team met vele jaren ervaring op het gebied van verzekeringen in Thailand. Onze klanten variëren van particulieren tot internationale bedrijven. Ons motto is: Alles wat verzekerbaar is, verzekeren wij!

JARENLANGE
ERVARING

Wij zijn 100% onafhankelijk. We werken samen met veel verschillende maatschappijen, kennen de kleine lettertjes en vergelijken diverse plannen om voor u de beste optie te vinden.

IEDEREEN HEEFT EEN
VERZEKERING NODIG

Investeren in een verzekering is een goede keuze. En uw keuze om dit bij ons te doen is nog beter. Onze producten zijn afgestemd op uw specifieke verzekeringsbehoeftes.

VRIENDELIJK
PERSONEEL

Ontmoet het vriendelijke en behulpzame personeel van AA Insurance Brokers voor al uw verzekeringsvragen in Hua Hin, Pattaya en Phuket. U bent van harte welkom.

Premiecalculator ziektekostenverzekering

Ontvang een GRATIS offerte voor uw ziektekosten
verzekering

Kies het plan dat het beste bij u past… Uw persoonlijke situatie en budget zijn belangrijk en daarom geven wij u middels de premiecalculator de kans om uw eigen plan te selecteren en op maat te maken.

BIJ ONS BENT U IN VEILIGE HANDENVerzekeringen

Kleine fouten kunnen grote consequenties hebben!

Voorkom torenhoge ziekenhuisrekeningen…

 

DE JUISTE VERZEKERING

Onverwachte rekeningen zijn nooit een welkome verrassing. Een goede verzekering is de beste preventie. Neem contact op met ons, wij adviseren u graag.

 

Check uw verzekering

Voorkomen is beter dan genezen – laat ons uw huidige ziektekostenverzekering gratis onder de loep nemen. Bent u op de juiste wijze verzekerd?

 

VERZEKERINGEN

Wij zijn een onafhankelijk bureau en denken altijd vanuit het perspectief van de klant. Over de jaren hebben we goede relaties opgebouwd met tal van verzekeringsmaatschappijen waardoor wij in staat zijn u de beste prijs en service te bieden.

 

VERZEKERINGEN: INGEWIKKELD?

Verzekeringen kunnen behoorlijk gecompliceerd zijn. Laat het aan ons over, wij zijn er om u te assisteren.

IEDEREEN HEEFT EEN VERZEKERING NODIG HET BELANG VAN EEN GOEDE VERZEKERING

Sinds 2006 bieden wij onze klanten stabiliteit en betrouwbaarheid en nemen wij onze klanten een zorg uit handen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

17940

Verzekeringspolissen

127

Landen/Reisverzekeringen

17940

Tevreden klanten

4

Kantoren -
Hua Hin/Pattaya/Phuket/Bangkok

Stay tuned WEETJES & SPECIALS

Healt Insurance Thailand

Check-up for maintaining your health...

17 July 2018 News

A regular check-up, or a preventive medical examination, keeps you informed of the status of your health. In fact, it is wise for everyone to undergo a preventive inspection once every two years.

Lees verder
News Insurance Thailand

Life expectancy of the elderly has risen sharply...

17 July 2018 News

We are getting older, and we also stay healthy for longer. This is shown after a recent survey. The health of the population has improved since the 1980s and mortality rates have fallen. In the latest prognosis, specialists assumes that these developments do not change.

Lees verder
Insurance News Thailand

A reliable partner that you can rely on...

17 July 2018 Admin

Ziet u er tegenop door een berg papieren en kleine lettertjes heen te worstelen om de beste verzekering voor uzelf te vinden? Wij helpen u graag en u bent van harte welkom op een van onze kantoren. Verzekeringen zijn tenslotte gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

Lees verder

We Love To Hear Testimonials van onze klanten